you are not signed in | sign in or register
Dengan Nama Allah
Bismillahirahmanirrahim.
Feed & Web Facts
10
Feed Item Count
28 Sep 16 23:47
Last Reading
1.0
RSS/XML Version
(english)
Feed Language
UTF-8
Feed Encoding
LNG_QR_FAILED: connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused).
Related Feeds
You could also like to visit these feeds:
    2
    Page-Views
     
    2
    Weekly People
    Week 39
    arlinarosli.blogspot.com
    Dengan Nama Allah
    Traffic Overview
    Newest Posts in Feed
    Politik & Perniagaan
    Saya bermula hanya dengan anak seorang ahli politik. Melalui zaman politik jatuh bangan ayah membuatkan saya kenal politik. Namun diri sendiri seorang ahli perniagaan dari azali. Memulakan perniagaan sebagai seorang anak ahli politik agak bagus kerana ramai yang mengenali. Tapi untuk mengekalkan perniagaan dilandasan yang baik memerlukan kecekalan dan ketabahan.Saya bukanlah seorang yang bagus dan...
    Blog Out?
    Salam.Lama tak tulis blog.Rindu pun iye.Kwn2 zaman blogging dulu pun dah hilang.I mean dorang pun dah tak berapa nk menulis.Tapi ramai gak still keep in touch.Owh Life!It goes on.Really!Anak pun besar sikit.Next year nak school full time.Mak nya pun busy like bees.Nak susun sikit kehidupan yg agak haywire.
    Characters of Cartoon
    There is no right or wrong, when it comes to making art.Making sure that you have fun, is the most important part!Splash a little paint. Draw a little lineJust make sure that you have funEach and every time!Bestnya sejak ada Balqish. Sekarang mommy boleh join Balqish tgk sume kartun yg mommy suka sejak kecik sampai la ni. Cuma Dora je mommy baru kenal. Dulu just tgk2 cam tu je skrg join sama hapal...