you are not signed in | sign in or register
Feed & Web Facts
10
Feed Item Count
22 Oct 16 00:24
Last Reading
2.0
RSS/XML Version
(Romanian)
Feed Language
UTF-8
Feed Encoding
LNG_QR_FAILED: connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused).
Related Feeds
You could also like to visit these feeds:
  Page-Views
   
  Weekly People
  Week
  todays-sem.ro
  Newest Posts in Feed
  Job @Today’s: Account Manager
  Echipa Today’s este in cautarea unui nou coleg!   Urmarim ca tu sa: ai experienta de minim 3 ani in Client Service ai experienta in realizare si sustinere prezentari pentru clienti ai excelente abilitati de comunicare (verbal si in scris) … Citeste mai departe The post Job @Today’s: Account Manager appeared first on .
  7 update-uri la Facebook despre care trebuie sa stii
  Fie ca ati observat sau nu, Facebook a facut o multime de update-uri in ultima vreme si este important ca toata lumea sa fie la curent cu ele. Printre instrumentele imbunatatirile aduse acestei plarforme sunt incluse controlarea ad-urile pe care … Citeste mai departe The post 7 update-uri la Facebook despre care trebuie sa stii appeared first on .
  Gmail Ads, unealta care te diferentiaza de competitie
  Cu totii suntem interesati sa crestem afacerile pe care le punem pe picioare. Un pas important in acest sens este sa cunoastem toate instrumentele de promovare a serviciilor sau produselor pe care le vindem. Astfel, Google Display Network este o unealta … Citeste mai departe The post Gmail Ads, unealta care te diferentiaza de competitie appeared first on .