you are not signed in | sign in or register
Вести од рубриката: Македонија
RSS вести од рубриката: Македонија
Feed & Web Facts
10
Feed Item Count
15 Oct 16 06:49
Last Reading
2.0
RSS/XML Version
(Macedonian)
Feed Language
utf-8
Feed Encoding
LNG_QR_FAILED: connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused).
Related Feeds
You could also like to visit these feeds:
  Page-Views
   
  Weekly People
  Week
  plusinfo.mk
  Вести од рубриката: Македонија...
  Newest Posts in Feed
  Тодоров: Немаме идеално здравство, но тоа постојано се развива
  Во 2005 година, рече тој, пациентите биле приморани да чекаат и да умираат или, оние што имале пари – да одат во соседни земји.
  Ковилоски: Заканите врз наставниците се кривично дело
  Класните раководители се под директни закани дека ќе им се укине додатокот за одделенско раководство од околу 1.000 денари, вели тој.
  ВМРО-ДПМНЕ утре ќе организира народен собир во Скопје
  Настанот ќе се одржи во спортскиот центар „Борис Трајковски“.