you are not signed in | sign in or register
"Onkenbaar" met Almine
Algemeen erkend als de meest diepgaande mystieke van onze tijd,  Almine antwoord op de meest gestelde vragen door de luisteraars over de profetieën in de aanloop naar2012,  de geheimen van de verborgen rijken,  de hemelvaart van de planeet en de mens...
Feed & Web Facts
10
Feed Item Count
22 Oct 16 07:08
Last Reading
Copyright 2008 Almine
Copyright
1.0
RSS/XML Version
(Dutch)
Feed Language
UTF-8
Feed Encoding
LNG_QR_FAILED: connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused).
Related Feeds
You could also like to visit these feeds:
  Page-Views
   
  Weekly People
  Week
  spiritualjourneys.com
  "Onkenbaar" met Almine
  Newest Posts in Feed
  De Drempel van Wederopstanding 12/27/14
  Annita en Else bespreken de ontwikkelingen van de laatste weken van dit jaar; we hebben het over dat van ons nu wordt gevraagd onze mantel van meesterschap ook werkelijk te gaan dragen en over de drempel van wederopstanding en de innerlijke tweejarige die nog niet in balans is. Veel luisterplezier en tot in het nieuwe jaar!
  Almine Doet een Stapje Terug 12/20/14
  In de show van vandaag spreken we over de recente ontwikkelingen rond Almine en waarom ze een stapje terug moet doen. Hoe hierop te reageren en wat komt er nu? We delen ook een recent interview over de balans tussen eenheid en dualiteit. Veel luisterplezier!
  Kern Teachings van Almine 12/13/14
  Vandaag praten Else en Niels over de kern teachings van Almine en hoe ze toe te passen. Ook delen we een opname van Almine over de groeiende golf van verandering die gaande is voor de grote lichtwerkers van de Aarde. Veel luisterplezier!