you are not signed in | sign in or register
Goldnet Service
Service Laptop Bucuresti, calculatoare si tablete.
Feed & Web Facts
10
Feed Item Count
19 Oct 16 02:19
Last Reading
2.0
RSS/XML Version
(Romanian)
Feed Language
UTF-8
Feed Encoding
LNG_QR_FAILED: connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused).
Related Feeds
You could also like to visit these feeds:
  Page-Views
   
  Weekly People
  Week
  calculator-service.ro
  Goldnet Service
  Newest Posts in Feed
  Va lansa Apple noul Macbook Pro pe 24 octombrie? Zvonurile spun ca da!
  Noul Macbook Pro 2016 ar putea fi lansat pe 24 octombrie insa ramane sa aflam confirmarea de la Apple. Iata ce stim totusi despre noul Macbook!.Luna octombrie pare a fi una pe placul iubitorilor de produse Apple, intrucat exista zvonuri… Citește mai mult The post Va lansa Apple noul Macbook Pro pe 24 octombrie? Zvonurile spun ca da! appeared first on Goldnet Service.
  Microsoft va inceta sa forteze upgrade-ul la Windows 10 iar oferta de upgrade gratis a expirat!
  Utilizatorii care au ramas fideli sistemelor de operare Windows 7 si 8.1 au fost deranjati cu siguranta de insistenta cu care Microsoft a incercat sa ii convinga sa faca upgrade la Windows 10. Toti acesti utilizatori care nu au facut… Citește mai mult The post Microsoft va inceta sa forteze upgrade-ul la Windows 10 iar oferta de upgrade gratis a expirat! appeared first on Goldnet Service.
  Americanii spun despre smartwatch-uri ca sunt mari, scumpe si urate!
  Un sondaj efectuat de compania First Insight a dezvaluit o parere generala, vizavi de smartwatch-uri, ingrijoratoare pentru companiile care produc astfel de device-uri. Sondajul efectuat pe 1506 persoane din nordul Statealor Unite, a relevat faptul ca 49% dintre cei chestionati…Citește mai multThe post Americanii spun despre smartwatch-uri ca sunt mari, scumpe si urate! appeared first on Gol...