you are not signed in | sign in or register
Cikbang
Kehidupan seorang pak saudara yang melampau
Feed & Web Facts
10
Feed Item Count
30 Nov 16 22:47
Last Reading
2.0
RSS/XML Version
(en-us)
Feed Language
UTF-8
Feed Encoding
LNG_QR_FAILED: connection to 127.0.0.1:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused).
Related Feeds
You could also like to visit these feeds:
    Page-Views
     
    Weekly People
    Week
    cikbang.com/blog
    Cikbang
    Traffic Overview
    Newest Posts in Feed
    Long time is time long
    As Salam, lame sudah rasenye aku tak mencarut di web blog aku nih..genap setahun dah rupenye..haha. last entry aku 10 September 2013. Lame betul tuh. Ape nak jadi kat blog aku nih..sadis..sadis.. Aku still aktif dalam blogging, just behind the scene je sebab sibuk melayan tempahan-tempahan FYP semenjak post aku ...
    Bil eletrik TNB berwajah baru – Dana Wang Tenaga Boleh Baharu (FiT)
    Aku sebenarnye dah beberape hari tertangguh nak buat entry nih sebenarnye. Hari ni baru berkesempatan nak menaip and publish. Ni nak cerite sikit pasal bil eletrik TNB yang akan berwajah baru. (klik sini nak donlod .pdf format) Aku dapat flyer dari TNB ni minggu lepas, dan bagi aku good initiative jugak untuk ...
    PHP, MySQL: Login, verify and authethicate
    Jeng..jeng..jeng..ari nih julung2 kalinye aku wat entry pasal web programming.  :-P Biasenye aku wat entry related dengan web programming nih kat blog creative code aku. Tapi memandangkan aku berase agak malas nk buat entri kat situ dan memandangkan aku nak kurangkan penggunaan multi-blog (aku nak terminate je blog aku yg ...